Het is bijna zo ver - Reisverslag uit Wateringen, Nederland van Marlijn - WaarBenJij.nu Het is bijna zo ver - Reisverslag uit Wateringen, Nederland van Marlijn - WaarBenJij.nu

Het is bijna zo ver

Door: marlijnH

Blijf op de hoogte en volg Marlijn

06 September 2010 | Nederland, Wateringen

Lieve allemaal,

Na lang aftellen en wachten is het dan bijna zover, mijn avontuur in Shanghai gaat bijna beginnen! Woensdag vlieg ik om 15.30 richting mijn nieuwe woonplaats waar ik 5 maanden zal blijven. Ik zal vanaf Schiphol vertrekken, via Dubai reizen en dan eindelijk arriveren in het drukke Shanghai! Ik zie uit naar deze nieuwe ervaring en ik wil dit graag met jullie delen. In dit reisdagboek kunnen jullie vanaf nu mijn reisverslagen, foto's en video's van mij zien, en natuurlijk een reactie plaatsen:).
Wil je bericht krijgen van mijn reisverslagen? Dan kan je je inschrijven in de mailinglist in het 'blijft op de hoogte'-blok op deze website.

Nu nog even de laatste 2 dagen genieten in Nederland!

Liefs en jullie horen snel van mij!

• 06 September 2010 - 13:21

Lianne:

Lie(f)ve Zus(je);-)
    Ik zal als eerste reageren op je eerste reisverslag!
    Spannend he?! al een week lang roep je dit is mijn laatste woensdag,donderdag,
    vrijdag,weekend,zaterdag,
    zondag,maandag en morgen
    zal het zijn... dit is mijn
    allerlaatste dag in Nederland! Pfff
    het is bijna niet voor te stellen dat je reis dan echt gaat beginnen... Je avontuur in shanghai!
    Ik ben erg benieuwd naar als je reisverslagen!
    En ik ga je enorm missen!
    Wat moet ik nou tussen die 2 broertjes van ons!

Nou lieverd geniet nog maar van je laatste maandag en je laatste dinsdag!

chinsjan sjouw
    je zus :-)

• 06 September 2010 - 17:53

Jennifer:

Hoi Marlijn,

Ik heb me ingeschreven voor de mailinglist hoor ;) Ben érg benieuwd naar al je belevenissen. Ik wens je nu alvast heeeel erg veel plezier in Shanghai! Ik kijk uit naar al de leuke, spannende en gekke verhalen :) Zodra je weer thuis bent gaan we snel een drankje doen met zijn allen!

Liefs, Jennifer.

• 06 September 2010 - 19:38

Tamar:

Marlijntje.... heel veel plezier en succes!! Zorg goed voor jezelf.

Liefs xx Tamar

• 07 September 2010 - 20:20

Dieneke:

Lieve marlijn,slaap vooral lekker vannacht!een dikke kus van mij en natuurlijk ook van Hans.tot morgen

• 08 September 2010 - 08:52

Hans:

Nog slechts enkele uren dan ga je weg naar een totaal andere wereld wat best even wennen zal zijn maar het is ook een uitdaging. Veel succes en lees graag je belevenissen groetjes

• 09 September 2010 - 19:59

Natascha:

Hoi Marlijn
    Ik heb net Kiki bij je moeder afgezet.
    Ik hoorde dat de reis goed was verlopen, gelukkig.
    Uiteraard heb ik me meteen ingeschreven op je reisverslag.
    Heel veel succes en plezier en stuur zo af en toe eens wat zon onze richting op aub.
    Groetjes
    Natascha

• 11 September 2010 - 06:50

Ellen:

Gelukkig heb je het tot zover naar je zin! Ik ben benieuwd naar hoe alles eruit ziet, heb je al foto's? Heel veel plezier!
    Xxx